گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

مقام آمریکایی از مذاکره با یمن خبر داد

چند روز بعد از انتشار خبری از تحرکات دولت «دونالد ترامپ» برای مذاکرات مستقیم با انصارالله یمن، یک مقام واشنگتن امروز پنجشنبه اعلام کرد که دولت این کشور با یمنی‌ها مذاکره کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 05
کد خبر: ۲۱۴۹۵

به گزارش راهبرد معاصر ، یک مقام دولت آمریکا، از مذاکره با انصارالله یمن برای «پایان دادن به جنگ یمن» خبر داد.

 

بنا بر نوشته خبرگزاری فرانسه، «دیوید شنکر» دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور «خاور نزدیک» گفت: «تمرکز ما روی تلاش برای پایان دادن به جنگ در یمن است. ما همچنین تا حدی که ممکن است با حوثی‌ها مذاکره می‌کنیم تا از راه مذاکره برای رسیدن به یک راهکار مورد قبول برای این جنگ تلاش کنیم».

 

دستیار «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا به توضیحات بیشتری درباره اینکه این مذاکرات کجا و چه زمانی انجام شده است، ارائه نکرد.


دیوید شنکر دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک

 

پیشتر روزنامه وال استریت ژورنال رسانه نزدیک به جمهوری‌خواهان ۲۷ آگوست (پنجم شهریور) به نقل از منابع مطلع خبر داده بود که دولت «دونالد ترامپ» در حال آماده کردن خود برای انجام مذاکرات مستقیم با انصارالله یمن است.

 

طبق گزارش این روزنامه، «دولت (دونالد) ترامپ در حال آماده شدن برای مذاکرات مستقیم با نیروهای حوثی مورد حمایت ایران در یمن است». به ادعای منابع مطلع مورد استناد این رسانه، هدف دولت ترامپ از گفت‌و‌گو با انصارالله یمن، «تلاش برای پایان دادن» به جنگ در این کشور است.

 

ادعای دستیار وزیر خارجه آمریکا درباره تلاش واشنگتن برای پایان دادن به جنگ یمن در حالی مطرح شده که دولت‌های باراک اوباما و دونالد ترامپ از ششم فروردین ماه ۱۳۹۴ و آغاز حملات ائتلاف به رهبری عربستان سعودی به یمن تاکنون، انواع حمایت‌های نظامی، اطلاعاتی و دیپلماتیک را به متجاوزان ارائه کرده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار